vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

VIDEO/Razie în Popoveni

Polițiștii doljeni au efectuat, miercuri dimineață, o razie în cartierul Popoveni din Craiova. Acest lucru a fost făcut pentru a crește gradul de siguranță și pentru a combate faptele antisociale, dar și traficul și consumului de substanțe psihoactive.

Oamenii legii spun ca au avut și trei mandate de percheziție în cadrul unui dosar privind evaziunea fiscală.

”În cadrul acțiunii au fost angrenați polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, arme, explozivi și substanțe periculoase, combaterea criminalităţii organizate, dar și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acțiunea a vizat prevenirea și combaterea oricăror fapte cu violenţă pe stradă, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, prevenirea și combaterea faptelor asociate regimului deșeurilor sau traficului și consumului de droguri, traficului de persoane, dar și pentru depistarea  participanților la traficul rutier care încalcă normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Totodată, polițiștii specializați în criminalitate economică au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală”, potrivit reprezentanților IPJ Dolj.

Polițiștii doljeni mai transmit ca astfel de acțiuni o să aibă loc în viitor, în tot județul Dolj pentru pentru a asigura ordine printre cetățeni.

Politica