luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

O glorie a Craiovei Maxima recunoaște: „Am fost stelist”

Sorin Cârțu recunoaște că a ținut cu Steaua mulți ani. El s-a dezis se formația din Ghencea în momentul în care a realizat ce înseamnă Universitatea și s-a convins că a făcut alegerea bună atunci când a scris istorie, alături de colegii lui din Craiova Maxima. A devenit un idol în Bănie și a ajuns, apoi, unul dintre cei mai importanți antrenori care au stat pe banca tehnică a alb-albaștrilor.

(n.r. Are FCSB șanse să se califice?) Eu zic că da. Inima mea de român zice da. Plus cea de fost stelist până la vreo 15-16 ani. Am recunoscut treaba asta. Am ținut cu Steaua până la vreo 15 ani. Steaua mea e în Superliga. După mine, e cea care joacă în Divizia A. Dacă echipei i se spune Steaua, trebuie să se bată pentru numele pe care îl poartă. Să fii acolo unde a jucat Steaua. Să faci ceea ce a făcut Steaua”, a declarat Sorin Cârțu, pentru Fanatik.

Gloria Craiovei Maxima nu vrea să mai aibă legături prea mari cu fotbalul. El a fost, ultima dată, președinte la CSU Craiova. Mihai Rotaru a reușit să îl supere puțin pe „Sorinacio”, care a decis să se retragă. Cârțu este acum analist, la emisiuni, și pare că îi place. A rămas în relații bune cu patronul clubului din Bănie, căruia îi mai dă sfaturi când are ocazia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica