luni, octombrie 7, 2024

Ultima ora

Sport

Mecanic de locomotivă, cercetat pentru delapidare

Un mecanic de locomotivă din Piatra Olt este acuzat de delapidare. Acesta a fost prins cu motorină furată ascunsă în saci. Potrivit Poliţiei vâlcene şi în maşina unui impiegat de mişcare a fost găsită motorină furată.

“În acest weekend, poliţiştii din cadrul Poliţiei Biroului de Poliţie Transporturi, în timpul desfăşurării unei acţiuni în staţii şi pe trenuri. În urma controlului efectuat în Staţia CF Ioneşti la autoturismul proprietate personală a unui impiegat de mişcare au fost identificaţi doi saci de rafie, în care erau depozitaţi doi saci din polietilenă cu aproximativ 120 de l motorină. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că a primit cei doi saci cu motorină de la un mecanic de locomotivă de marfă.

De asemenea, poliţiştii au controlat trenul în cauză şi a fost identificată o geantă de voiaj a mecanicului S. M., de 50 ani, din localitatea Piatra Olt, în care se aflau mai mulţi saci din rafie şi din polietilenă, două PET-uri de 2,5 l pline cu motorină, precum şi instalaţii artificiale pentru sustragerea de motorină de la instalaţia de alimentare a acesteia”, a declarat Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de delapidare.

 

Politica