luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

S-au îndepărtat de obiectiv

În cele trei partide din retur, disputate în ianuarie, SCM Craiova a înregistrat tot atâtea înfrângeri. După ce Zalău şi Corona au trecut de formaţia pregătită de Carmen Amariei a venit rândul celor de la Cetate Deva să facă acest lucru. În etapa de sâmbătă, oltencele au rezistat din nou doar până la pauză atunci când s-a înregistrat scorul de 15-13 şi a primit cele mai multe goluri din ultimele trei partide, în primele 30 de minute de joc. Pe fondul unui joc bun al extremei Ana Maria Simion şi a interului Carmen Cartaş, cele două terminând meciul cu 19 reuşite adunate, Cetate s-a desprins la 5-1, în minutul şapte al întâlnirii. Spre mijlocul reprizei, oltencele au revenit în joc ducând scorul la 7-6 şi au demonstrat că pot obţine un rezultat pozitiv. Au şi egalat pe tabelă, după un time-out cerut inspirat de Amariei, cu cinci minute înainte de pauză scorul fiind de 12-12.

Cu două goluri avantaj intrate la cabine, gazdele nu-ţi puteau permite să nu înceapă în forţă şi asta au făcut. Jocul nu prea le-a ieşit şi în minutul 40 exista un avantaj de trei puncte, care nu spunea prea multe: 21-18. Din acest moment al jocului ostilităţile au fost preluate de gazde care s-au desprins al 23-18 şi apoi la 27-19, cu zece minute înainte de final, pentru ca ultimul fluier al brigăzii de arbitri să aducă o victorie cu 32-26 pentru Deva. Dup această partidă se ridică semne de întrebare referitor la obiectivul echipei şi anume prindere unui loc în play-off, SCM având în continuare 15 puncte în timp ce Zalăul s-a dus la 24 iar Deva a făcut 18. Pentru trupa lui Amarie urmează o altă partidă dificilă, la mijlocul săptămânii, tot în deplasare, cu Jolidon Cluj. Ţinând cont de program şi starea vremii, reprezentantele Băniei nu au mai venit acasă, după o noapte de odihnă la Deva, ieri, mergând la Cluj.

Per ansamblu sunt mulţumită de evoluţia fetelor. Sunt dezamăgită de maniera de arbitraj. Atâta timp cât cavalerii fluierului fluieră doar într-o singură direcţie este foarte greu să-ţi aperi corect şansele.
A declarat după meci Amariei

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru SCM au marcat A. Amariei 5, Han 4, Dinca 4, Snopova 3, Tivadar 3, Cioaric 3, Goran 2, Florica 1, Haşegan 1.

Politica