luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Vicențiu Mocanu: „Împreună putem construi viitorul pe care ni-l dorim!”

Noul Consiliu Local Râmnicu Vâlcea își intră în drepturi. Noii consilieri locali au depus, vineri, jurământul de învestire în funcții. Așa cum au decis râmnicenii, în vară, noul Consiliu Local este format din 12 consilieri PSD, cinci consilieri PNL, patru consilieri AUR şi doi consilieri USR.

Vicențiu Mocanu, consilier municipal din partea AUR, a afirmat, la depunerea jurământului: „Am avut onoarea să depun jurământul ca și consilier local la Ramnicu Vâlcea , un moment deosebit pentru mine și o responsabilitate pe care o îmbrățișez cu toată încrederea. Mulțumesc tuturor celor care au crezut în mine și mi-au oferit șansa de a-i reprezenta. Cu dedicare și transparență, voi lucra pentru un oraș mai bun, ascultând nevoile comunității și aducând soluții reale pentru dezvoltarea Râmnicului. Împreună putem construi viitorul pe care ni-l dorim!”

Între consilierii care au depus jurământul, notează agerpres.ro, s-a aflat şi fostul viceprimar liberal Virgil Pîrvulescu, deşi conducerea filialei Vâlcea a Partidului Naţional Liberal a anunţat că acesta a fost „radiat” din partid, după ce şi-a depus candidatura la Camera Deputaţilor ca independent. Tot vineri a depus jurământul și primarul Mircea Gutău.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Este foarte mult de făcut în continuare în municipiul Râmnicu Vâlcea şi cu sprijinul dumneavoastră cu siguranţă vom face acest lucru. Voturile pe care le-aţi primit fiecare dintre dumneavoastră au o putere extraordinar de mare”, a afirmat Gutău.

Reamintim că anterior a fost constituit și noul Consiliu Județean Vâlcea care are în componență consilieri de la PSD, PNL și AUR.”Vreau să le mulţumesc tuturor celor care, în mandatul trecut, ne-au ajutat să ne respectăm promisiunile şi de la 350 de milioane cât am spus şi ne-am angajat noi, Consiliul Judeţean, astăzi vorbim de gestionarea a peste 600 de milioane de euro, bani pentru dezvoltarea şi modernizarea judeţului Vâlcea. Împreună cu toţi consilierii judeţeni, am reuşit să ducem Consiliul Judeţean Vâlcea în situaţia în care nu am ratat nicio sesiune de depunere a vreunui proiect pe fonduri europene. Împreună am reuşit, aşadar, proiecte fabuloase. Este, în mod evident, o onoare şi o responsabilitate în acelaşi timp pe care ne-o asumăm astăzi, prin jurământ în faţa vâlcenilor care ne-au acordat încrederea. Sunt convins că împreună, prin dedicare, prin dezbatere, prin implicare totală, vom reuşi să ducem la capăt toate proiectele pe care ni le-am propus, pentru că eu sunt convins că, dincolo de ideologii, doctrine politice, apartenenţă politică, niciunul dintre noi nu doreşte răul judeţului Vâlcea. Prin proiectele pe care le avem deja în lucru, dar şi prin proiectele viitoare, vom ajunge ca în 2028 să spunem că instituţia noastră, instituţia dumneavoastră, a vâlcenilor, va gestiona peste un miliard de euro proiecte”, a afirmat, la depunerea jurământului, Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

Politica