luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

SOLD-OUT! FRF a vândut toate biletele pentru România – Kosovo

FRF a vândut toate biletele pentru România – Kosovo. Anunțul fost făcut chiar de Federație. Suporterii sunt din ce în ce mai încântați de „Generați de suflet”, care a făcut performanță la EURO 2024 și care e pe primul loc în grupa de Liga Națiunilor.

Toate biletele disponibile la partida cu Kosovo au fost comandate în 3 zile! În eventualitatea în care vor exista comenzi neonorate, se vor mai pune în vânzare biletele disponibile”, anunță FRF.

Naționala lui Mircea Lucescu se întoarce acasă după două victorii obținute în deplasare. În luna noiembrie sunt programate două partide pe Arena Națională, ultimele din această ediție a Ligii Națiunilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova
  • Luni, 18 noiembrie, ora 21:45: ROMÂNIA – Cipru
  • Vineri, 15 noiembrie, ora 21:45: ROMÂNIA – Kosovo SOLD OUT

Prețul biletelor este de 35 lei (peluze), respectiv 60 lei (tribune). În zona VIP, prețul începe de la 300 lei.

Împreună suntem mai puternici! Luptăm pentru încă trei puncte în clasament și pentru a duce România mai departe! Să facem din acest meci o adevărată sărbătoare a fotbalului! O sărbătoare galbenă! În eventualitatea în care vor exista comenzi neonorate, se vor mai pune în vânzare biletele disponibile. Pentru al doilea meci al tricolorilor în luna noiembrie, cu Cipru, programat luni, 18 noiembrie, s-au comandat până acum 18.000 de bilete”, transmite Federația.

Politica