luni, octombrie 21, 2024

Ultima ora

Sport

Alex Cicâldău, după ce a jucat, din nou, pentru CSU Craiova: „Sunt puțin supărat”

Alex Cicâldău a debutat, după revenirea în Bănie. Mijlocașul a început ca rezervă meciul cu FC Botoșani și a fost trimis în teren de Costel Gâlcă, în repriza a doua a partidei. Fostul decar al alb-albaștrilor nu a reușit să își ajute echipa să obțină o victorie, dar se bucură că a reușit să joace, din nou, pentru CSU Craiova. El este de părere că e nevoie de o analiză foarte bună după remiza de pe „Ion Oblemenco” și că el și colegii lui trebuie să fie foarte atenți, în fața porții, în etapele viitoare.

Mă bucur foarte mult că am reuşit să joc din nou, să intru în meci, dar sunt puţin supărat pentru că nu am reuşit să câştigăm. Cred că ne-a lipsit acel prim gol de care aveam nevoie, trebuie să analizăm foarte bine şi să fim mai atenţi în faţa porţii la meciurile următoare.

Vreau să le mulţumesc foarte mult, mă bucur că mă susţin. M-au susţinut şi în perioada în care am fost plecat şi îi asigur că nu îi voi dezamăgi cu performanţele mele. Au fost suporterii la tribune (n.r. din cauza protestului galeriilor din țară ”împotriva abuzurilor forțelor de ordine”) şi îi aşteptăm şi pe cei de la peluză cât mai curând. Îmi doresc să fiu sănătos pentru a-mi ajuta echipa cât mai mult posibil”, a declarat Alex Cicâldău.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Înainte de a ajuns, prima dată, la CSU Craiova, Alex Cicâldău a obținut titlul de campion național în sezonul competițional 2016 – 2017. Acesta a izbutit să marcheze un gol și să ofere patru pase decisive în primul eșalon al fotbalului românesc. Mijlocașul a evoluat, de asemenea, în loturile Under-18, Under-19 și Under-21 ale României. A debutat în echipa Națională a României pe data de 24 martie, într-un joc amical cu Israel, sub comanda lui Cosmin Contra și a fost titular în meciul cu Chile din luna mai.

Politica