luni, octombrie 21, 2024

Ultima ora

Sport

Giovenni Costantino, gata să semneze cu o altă echipă din România

Marius Măldărășanu are probleme la Sibiu. Antrenorul în vârstă de 49 de ani este foarte aproape să fie demis de la Hermannstadt. Șefii clubului au deja o listă de înlocuitori, pe care și-a făcut loc și fostul tehnician de la FCU Craiova, Giovanni Costantino. Italianul care nu a mai fost dorit de Adrian Mititelu în Bănie a ajuns deja în România, dar nu a vorbit despre oferta sibienilor și susține că a mers doar să vadă derby-ul Dinamo – FCSB.

Sunt în România acum pentru că am venit să mă uit la meciurile din campionat. În seara aceasta este un mare derby. Nu comentez niciodată acest gen de știri, pentru că atunci când un antrenor lucrează, cred că nu este corect să vorbesc despre el.

Vreau doar să mă bucur de un meci frumos în seara asta. Dinamo a fost ultima echipă pe care am învins-o în România și FCSB a fost eliminată din Cupă de echipa mea, când eram acolo, după meci memorabil, așa că am amintiri frumoase”, a spus Giovanni Costantino, conform sportpesurse.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Partida Dinamo – FCSB, derby-ul etapei cu numărul 13 din SuperLigă, s-a terminat cu victoria „Roș-Albaștrilor”, scor 2-0. Unicul gol al primei reprize i-a purtat semnătura lui Daniel Bîrligea. Atacantul FCSB-ului a marcat cu o execuție acrobatică în minutul 26, iar Alexandru Musi a stabilit scorul final în prelungiri. În urma acestui succes, campioana României a urcat pe loc de play-off. FCSB se află pe poziția a 5-a, cu 19 puncte, și are un meci mai puțin disputat decât majoritatea echipelor.

Politica