luni, octombrie 21, 2024

Ultima ora

Sport

A pierdut controlul volanului și a ajuns pe liniile de tramvai

Un tânăr de 28 de ani, a ajuns la spital, după ce seara trecută, a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina pe linia de tramvai de pe Calea Severinului din Craiova. Tânărul de 28 de ani a ajuns rănit la spital, dar a fost testat cu etilotestul și nu conducea băut.

”La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit faptul că un tânăr de 28 de ani, din comuna Drănic, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Severinului către Filiași, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, răsturnându-se pe liniile de tramvai.

În urma evenimentului rutier, tânărul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la o unitate medicală. De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, potrivit Poliția Dolj.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

sursa foto: FB/ Info trafic Craiova și Dolj

Politica