duminică, octombrie 20, 2024

Ultima ora

Sport

Cher a intrat în Rock & Roll Hall of Fame

Cher a intrat în panteonul rock-ului, sâmbătă seară, alături de Mary J. Blige și Ozzy Osbourne, în cadrul unei ceremonii organizate la Cleveland, Ohio, oraş unde se află muzeul dedicat Rock & Roll Hall of Fame.

Kool & The Gang, Dave Matthews Band, Foreigner, A Tribe Called Quest şi Peter Frampton au completat promoţia 2024 a panteonului rock, care s-a deschis încă de la prima sa ediţie, din 1986 şi către alte genuri: soul, blues, R&B, folk, country şi apoi rap, scrie Agerpres.

Starul pop britanico-albanez Dua Lipa a deschis ceremonia cu un cover al hitului lui Cher „Believe”, iar supervedeta anilor ’70 – ’80 i s-a alăturat pe scenă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cher: „A fost mai uşor să conving doi bărbaţi să divorţeze”

„Am schimbat sunetul muzicii pentru totdeauna”, a spus Cher în timpul discursului ei, la aproape un an după ce a criticat ferm instituţia Rock & Roll Hall of Fame pentru că nu a inclus-o în panteon mai devreme.

„A fost mai uşor să conving doi bărbaţi să divorţeze decât să intru în Rock & Roll Hall of Fame”, a glumit ea.

Big Mama Thornton, Alexis Korner şi John Mayall au primit menţiuni speciale pentru „influenţa muzicală”, în timp ce Jimmy Buffett, MC5, Dionne Warwick şi Norman Whitfield au primit premii pentru „excelenţă muzicală”.

Suzanne de Passe, care a fost printre cele mai influente femei din industria muzicală în timpul erei „Motown”, a câştigat premiul dedicat profesioniştilor care nu sunt muzicieni.

Condițiile de includere în Rock And Roll Hall Of Fame

Ca să fie eligibil la o nominalizare privind includerea în Rock & Roll Hall of Fame, un artist individual (sau o trupă) trebuie să fi lansat prima sa înregistrare comercială cu cel puţin 25 de ani înainte de anul nominalizării, scrie rockfm.ro

Ceremonia de includere în Rock & Roll Hall of Fame din 2024 va avea loc pe 19 octombrie la Rocket Mortgage Fieldhouse din oraşul Cleveland, în statul american Ohio.

Politica