duminică, octombrie 20, 2024

Ultima ora

Sport

Mobilizare pentru găsirea unei bătrâne din Dolj

Update: Bătrâna a fost găsită la aproximativ 7 km de locuința sa, urmând să i se acorde îngrijiri medicale de specialitate.

O femeie de 84 de ani a fost căutată toată noaptea, după ce n-a mai venit acasă. Polițiști (dotați și cu dispozitive de termoviziune), dar și cu câini polițiști de urmă, polițiști de frontieră, jandarmi, pompieri (cu dispozitive de termoviziune) și cu sprijinul unui număr semnificativ de voluntari au continuat activitățile de căutare pe parcursul nopții trecute. Din nefericire, bătrâna nu a fost găsită, căutările fiind continuate și în cursul acestei zile.

„La data de 19 octombrie a.c., ora 18.36, Poliția Orașului Dăbuleni a fost sesizată de un bărbat, de 59 de ani, din comuna Călărași, cu privire la faptul că, soacra sa, BABALAU VERGICA, de 84 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul din comuna Călărași și nu a mai revenit până în prezent.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Semnalmente: înălţime 1,70 m, fața ovală, ochii căprui, păr alb.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată într-o fustă de culoare neagră, bluză neagră, pantaloni tip colant, fiind încălțată cu papuci din cauciuc tip sabot de culoare albastru. Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, conform IPJ Dolj.

Politica