duminică, octombrie 20, 2024

Ultima ora

Sport

Primăria din Gorj care intră în modernizare

„O să facem lucrări și la acoperiș și să montăm și panouri fotovoltaice de 20 de KW”

Autoritățile locale din Turburea au obținut finanțare prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) pentru reabilitarea sediului primăriei, incluzând și amenajarea unei stații de încărcare pentru mașini electrice. Proiectul reprezintă o investiție semnificativă, cu o valoare totală de 21 de miliarde de lei vechi, iar lucrările sunt programate să fie finalizate în câteva luni, conform Gorj Express.

„În momentul de față se lucrează la foc automat la reabilitarea sediului primăriei Turburea. Vorbim despre anveloparea clădirii. O să facem lucrări și la acoperiș și să montăm și panouri fotovoltaice de 20 de KW. Și pentru că primăria nu consumă atât de mult, o să construim și o stație de încărcare a mașinilor electrice. În plus, parterul clădirii va fi anvelopat și pe interior. Facem toate aceste investiții cu bani obținuți prin PNRR și am asigurări de la constructor ca lucrările vor fi gata la timp”, a transmis Ion Bîrcă, primarul comunei Turburea.

Sediul în care funcționează Primăria Turburea a aparținut, în trecut, societății Petrom. El a fost cedat administrației locale în schimbul unor terenuri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica