duminică, octombrie 20, 2024

Ultima ora

Sport

Craioveanul Iovan Robert, actor în distribuția care a câștigat Festivalul de Film de la Varșovia

Craiova se mândrește cu Iovan Robert. Acesta a jucat în „Traffic”, de Teodora Ana Mihai, distribuția care a fost desemnată câștigătoarea celei de-a 40-a ediții a Festivalului de Film de la Varșovia. Filmul a fost scris de Cristian Mungiu, care a câștigat Palme d’Or la Cannes cu „4 luni, 3 săptămâni și 2 zile”, și o are în distribuție pe Anamaria Vartolomei, protagonista din „Happening”.

„Traffic” se concentrează pe imigranții români din Belgia, care trec de la statutul de cetățeni de mâna a doua nedoriți la cel de infractori foarte căutați, în momentul în care decid să pună la cale un jaf care le va schimba viața pentru totdeauna.

Pentru prima dată, actrița româno-franceză Anamaria Vartolomei, câștigătoarea unui premiu Cesar, lucrează alături de actori români și interpretează un rol în limba română. Din distribuție mai fac parte Ionuț Niculae, Rareș Andrici, Thomas Ryckewaert, Mike Libanon, dar și craioveanul Iovan Robert, potrivit culturaduba.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Primul film în care am jucat, primul premiu la Varșovia. Am învins la competiția international film! Felicitări tuturor colegilor mei!”, a scris craioveanul, pe Facebook.

Politica