joi, octombrie 10, 2024

Ultima ora

Sport

Takuto Oshima nu are loc la FCSB: „Face 4 preluări până dă o pasă”

Takuto Oshima a intrat în atenția lui Gigi Becali, după evoluțiile din acest sezon. Japonezul nu doar că s-a integrat repede printre alb-albaștri, dar a dat și dovadă de curaj, lucru care îl încântă pe patronul de la FCSB când vine vorba de un fotbalist. Dumitru Dragomir, fostul șef de la Liga Profesionistă de Fotbal, nu crede că Oshima ar fi potrivit pentru campioana României, ținând cont de jucătorii pe care formația din Capitală îi are deja în lot.

Nu aș lua pe niciun dintre ei dacă eu aș fi acolo. FCSB-ul are alt stil de joc cu Șut și cu Lixandru, care s-a accidentat săracul. Îmi pare rău de el, juca bine. Pe Stanciu nu l-aș lua, iar Louis Munteanu nu joacă la FCSB. Ori el, ori Bîrlgiea. Și nu e mai bun decât Bîrligea. Munteanu nu e jucător de bandă. Înseamnă că Gigi nu știe nimic. Jucător de bandă e Tavi Popescu. Poate că pe Stanciu l-aș lua. Oshima face 4 preluări până dă o pasă. Ăștia nu sunt jucători”, a declarat Dumitru Dragomir la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Gigi Becali l-a lăudat pe mijlocașul de la CSU Craiova, pe care l-a dat drept exemplu pentru jucătorii de la FCSB, chiar și pentru fostul căpitan al oltenilor, Alex Băluță.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Și lui Băluță i-am spus asta: Tu trebuie să te lupți. Nu ai 1,90. Jucătorii mici trebuie să alerge non-stop. Așa face jucătorul ăla de la Craiova (n.r.Takuto Oshima). Se plimbă pe teren. Nu mă pricep eu la fotbal, dar e titirez. Dacă el e mic și nu are forță, trebuie să alerge. Are viteză și deprindere. Uită-te la el cum se mișcă non-stop”, a explicat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Politica