luni, octombrie 7, 2024

Ultima ora

Sport

VIDEO! Craiovenii au participat la Târgul Jucăriilor de la Parohia Brândușa

Craiovenii au avut parte duminică, 6 octombrie, de un eveniment mult așteptat în oraș. Este vorba despre Târgul Jucăriilor. Biserica Brândușa s-a transformat într-un tărâm de vis pentru cei mici care au luat cu asalt tarabele pline de jucării. Părinții nu s-au zgârcit și au cumpărat tot ce le-a făcut copiilor cu ochiul. Prețurile au fost desprinse din basme căci mai mult de 15 lei nu costa nimic. Cu mic cu mare, jucăriile s-au vândut ca pâinea caldă.

O jucărie pentru un strop de fericire. Donații la Biserica Sf. Nicolae Brândușa

Târgul Jucăriilor este un eveniment de tradiție dedicat colectării de fonduri și donații pentru copiii din secția de oncopediatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență nr. 1 Craiova. Acest târg, inițiat în urmă cu 15 ani de preoteasa parohiei, a devenit un simbol al solidarității și implicării. Povestea a început simplu, din dorința de a oferi celor mai puțin norocoși bucuria copilăriei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Parohia nu a putut estima câți oameni le-au trecut pragul pentru că fluxul era unul continuu. „Ne-a vizitat foarte multă lume. Nici măcar nu putem aproxima. Ne-am dedicat, în special, pentru bunul mers, buna organizare și nu am stat să monitorizăm. Ne bucurăm că au venit atâția oameni. Am văzut mulți copii fericiți și suntem recunoscători că am putut organiza o nouă ediție. Se pare că de la an la an prinde și mai mult la oameni. Încercăm să impresionăm prin numărul jucăriilor și prin ceea ce se poate face cu acești bănuți strânși. Vrem să aducem alinare celor aflați în suferință”, ne-a povestit Daniel Canciu, epitrop la Parohia Brândușa.

Politica