duminică, octombrie 6, 2024

Ultima ora

Sport

Nicușor Bancu dă vina pe gazon, după egalul cu Oțelul: „Terenuri mizerabile”

Nicușor Bancu spune că egalul a fost un rezultat echitabil pentru echipa lui, ținând cont de terenul pe care s-a jucat partida cu Oțelul. Căpitanul alb-albaștrilor spune că deplasările le-au dat mari bătăi de cap, în acest sezon, pentru că majoritatea suprafețelor de joc pe care oltenii au fost nevoiți să evolueze ar fi fost mizerabile. Fundașul stânga este de părere că nu se poate juca fotbal pe astfel de stadioane.

Pentru CSU Craiova, în campionat, urmează meciul cu FC Botoșani. Oltenii vor avea timp să pregătească acea partidă, pentru că se intră în pauză, în competiția internă, pentru a lăsa loc meciurilor pe care naționala României le are de disputat în Liga Națiunilor. Costel Gâlcă îi trimite la lot pe Bancu și pe Alex Mitriță, liderii formației din Bănie.

A fost un meci destul de dificil, contra unei echipe foarte bune. Știm cu toții cât de bine joacă pe teren propriu. E agresivă, iar jucătorii sunt montați. Știam ce va juca. Oțelul ne-a surprins doar la gol. Însă e bine că am reușit să revenim rapid. Din păcate, terenul ne-a dezamăgit din nou. Oriunde am mers în deplasare am întâlnit acesta terenuri mizerabile. Nu poți construi pe aceste terenuri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am încercat să ne adaptăm, să jucăm cu minge lungă. A fost un rezultat echitabil. Nu merita nicio echipă să câștige. CFR a luat două puncte în lupta cu noi, dar sperăm să câștigăm cu FC Botoșani. Simțim că suntem mai bine, că am depășit acel moment greu. Azi am avut o atitudine bună, dar nu ne-a ajutat terenul. Așa că ne mulțumim cu un egal” , a spus Nicușor Bancu.

Politica