duminică, octombrie 6, 2024

Ultima ora

Sport

Decizia radicală luată de David Popovici. A renunțat la Facultatea de Psihologie

David Popovici, campionul olimpic la proba de 200 metri liber și medaliatul cu bronz la 100 metri liber la Jocurile Olimpice de la Paris , a luat o decizie radicală în legătură cu studiile sale și a renunțat la Facultatea de Psihologie.

Mai exact, campionul olimpic s-a reorientat și s-a transferat la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială.

„Legat de facultate și de psihologie, în primul an am fost nevoit să-mi îngheț anul pentru a mă pregăti pentru Jocurile Olimpice. Numai că anul ăsta încerc din nou, având un program un pic mai liber, să zicem. Și pentru că mi-am dat seama că despre psihologie mă pot documenta foarte mult și singur, fie citind, fie, nu știu, pur și simplu documentându-mă. Am ales să mă transfer cumva la asistență socială. Vreau să învăț cât mai bine cum pot să ajut și cum pot să mă implic în astfel de cauze.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dar nu e despre mine, e despre binele pe care pot să-l fac și unde ajunge acest bine, acest bine care vine de la fiecare telespectator, fiecare om care urmărește conturile de social media și decide să intre pe link-urile expuse și să doneze. Cum reușesc să îmbin această viață profesională cu ce fac acum? Nu știu, nu e ușor, clar, dar nici nu se compară cu greul prin care trec acei copii. Consider că nici nu am dreptul să mă plâng atât de mult”, a declarat David Popovici la Digi24.

Reamintim că, că trei dintre cele mai prestigioase universităţi din Statele Unite i-au făcut oferte lui David Popovici în vara lui 2023, dar sportivul român a spus pas. În cauză era vorba despre Stanford, Universitatea din California şi Universitatea din Texas.



Politica