duminică, octombrie 6, 2024

Ultima ora

Sport

33 elevi de nota 10 au primit premii de excelență la Gala Educației Vâlcene

Consiliul Județean Vâlcea a organizat vineri, 4 octombrie 2024, Gala Educației Vâlcene, cea de-a cincea ediție, celebrând totodată și Ziua Mondială a Educației. 33 de elevi care au obținut media 10 la examenele naționale din vară sau locul I la fazele naționale ale concursurilor și olimpiadelor finanțate de Ministerul Educației au fost recompensați cu premii în bani de președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu. Nici profesorii merituoși nu au fost uitați, fiind recompensați cu diplome și trofee, ca semn de recunoaștere a muncii lor.

Elevii care au luat locul I la fazele naționale ale competițiilor au primit câte 1.000 de lei fiecare, iar doi elevi care au obținut media 10 – unul la Bacalaureat și unul la Evaluarea Națională – au fost recompensați cu câte 2.500 de lei.

„Este seara dumneavoastră, a celor care aveți grijă ca tinerii noștri din județul Vâlcea să fie educați și buni, să performeze în materiile pe care le iubesc, și astfel, noi să privim cu mai multă încredere în viitor. Mi-am dorit această gală pentru că o fac din dragoste pentru voi, pentru că sunteți frumoși, pentru că sunteți deștepți și pentru că pe toți vă numesc ambasadori onorifici ai județului Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Consiliul Județean Vâlcea investește mult în educație. Îmi spunea directorul Bibliotecii Județene că după Revoluție nu s-a mai renovat nicio bibliotecă, și acum lucrăm la multe biblioteci din județul Vâlcea. Facem săli de clasă, facem laboratoare de informatică, reabilităm școli și așa mai departe. Asta pentru că voi meritați și Gala Educației este un eveniment gândit în semn de prețuire și apreciere pentru cei care învață carte, dar și pentru cei care se asigură că aceste cunoștințe îi vor duce mai departe”, a declarat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

Vicepreședinta CJ Vâlcea Andra Bică a coordonat activitatea de organizare în cadrul acestui eveniment devenit tradiție.

Politica