sâmbătă, octombrie 5, 2024

Ultima ora

Sport

Accident mortal pe DN7. Trafic blocat

Poliția anunță că traficul a fost reluat pe ambele sensuri.

IPJ Vâlcea-Actualizare: „La data de 5 octombrie 2024, în jurul orei 16:00, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că pe DN7, în localitatea Racovița, a avut loc un eveniment rutier, soldat cu mai multe victime. De urgență, la fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea care au stabilit că un tânăr de 24 de ani din municipiul Pitești, în timp ce conducea un autoturism, în circumstanțe care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar de către un bărbat de 41 de ani, din localitatea Afumați, județul Ilfov. Din păcate, în urma coliziunii, a rezultat decesul unei pasagere din autoturism în vârstă de 25 de ani, din municipiul Pitești, județul Argeș, ranirea gravă a conducătorului auto, precum și rănirea gravă a unei femei de 54 de ani care se afla în autoturism. De asemenea, în urma evenimentului, conducătorul autoutilitarei și alți 2 pasageri din aceasta, respectiv un minor de 6 ani și o femeie de 39 de ani au fost răniți și transportați la spital. Conducătorul autoturismului nu a putut fi testat cu aparatul etilotest datorită situației critice în care se află. Totodată, conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.În cauză, polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.”

___

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un alt grav accident rutier s-a produs, sâmbătă, pe DN 7. O tânără de doar 25 ani a murit. Un copil de 6 ani și doi adulți, cu politraumatisme, au fost duși la spital. Traficul este blocat.

Potrivit Poliției, accidentul a avut loc în jurul orei 16:00, pe DN7, la km 221 +400 m, în localitatea Racovița, între un autoturism și o autoutilitară. Echipajele ISU au intervenit de urgență.

Taânăra care a murit este din județul Argeș. Ea se afla în mașina cu iubitul ei și mama acestuia. În dubă se afla o familie: copilul și părinții săi.

Echipajele ISU au ajuns de urgență la fața locului.

„Pompierii militari vâlceni au fost solicitați, cu puțin timp în urmă, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere, de descarcerare și prim ajutor la un accident rutier produs în localitatea Racovița. S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea și Stației de Pompieri Brezoi, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, 2 autospeciale de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple și o ambulanță SMURD. Au fost alocate și 3 ambulanțe SAJ. În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și o autoutilitară, precum și 6 pasageri. În urma producerii accidentului au rezultat 3 victime inconștiente, încarcerate înautoturism. În autoutilitară sunt 3 persoane, 2 adulți și un minor, conștienți și cooperanți. Victimele încarcerate au fost extrase rapid de către echipajele operative și au fost predate echipajelor medicale. Doi adulți și un minor cu politraumatisme, au fost preluati de către echipajul SAJ si au inceput deplasarea catre UPU Sibiu cu un echipaj SAJ Sibiu. Din autoturism o victimă este conștientă, una semiconstienta și una inconștientă. Victima inconstienta de sex feminin nu a răspuns manevrelor de resuscitare și, din păcate, a fost declarată decedată.În total 6 victime, dintre care una decedată”, potrivit ISU Vâlcea.

Și Poliția este la fața locului.

„În cauză, se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier. Traficul este blocat total”, transmite Poliția Vâlcea.

Politica