sâmbătă, octombrie 5, 2024

Ultima ora

Sport

Accident teribil pe străzile Olteniei. 3 ambulanțe SAJ s-au deplasat la fața locului

Pompierii militari vâlceni au fost solicitați, în cursul zilei de sâmbătă, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, de descarcerare și prim ajutor la un accident rutier produs în localitatea Brezoi. În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și o autoutilitară, iar în urma impactului a rezultat două victime, dintre care una încarcerată.

S-au deplasat la locul evenimentului forțe din cadrul Stației de Pompieri Brezoi, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o autospecială de descarcerare. Au fost alocate și 3 ambulanțe SAJ”, după cum anunță ISU Vâlcea.

Pompierii militari vâlceni au asigurat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor. Cele două victime au fost transportate la spital. Polițiștii din cadrul orașului Brezoi au intervenit pentru primele măsuri, urmând ca cercetările să fie efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din verificările efectuate, a reieșit că o femeie de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism, în circumstanțe care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar de către un tânăr de 20 de ani. În urma coliziunii, a rezultat rănirea femeii și a unui bărbat de 45 de ani care se afla pasager în autoturism, motiv pentru care aceștia au transportați la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Femeia nu a putut fi testată cu aparatul etilotest la fața locului, urmând a se realiza la spital această procedură, iar în cazul conducătorului autoutilitarei, rezultatul a fost negativ”, informează IPJ Vâlcea.

Politica