sâmbătă, octombrie 5, 2024

Ultima ora

Sport

„Am un crez”. Ciolacu, candidat oficial la președinția României

„Am un crez politic, acela de a uni”, afirmă președintele PSD, Marcel Ciolacu. El este de acum candidat oficial la președinția României.

Premierul Marcel Ciolacu este, de sâmbătă, candidat oficial la președinția României. El și-a depus candidatura la Biroul Electoral Central, având-i alături pe Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, pe Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea, senatorul de Olt și secretarul general al partidului, Paul Stănescu și alți lideri ai partidului.


„Am decis să depun astăzi candidatura la Preşedinţia României după o perioadă, din punctul meu de vedere, pe care românii nu şi-au dorit-o în mod deosebit, deoarece vreau să vă reamintesc că în ultimii 20 de ani am avut 17 guverne. Acesta a fost modul de abordare a foştilor preşedinţi ca să poată să îşi conserve puterea şi să îşi exercite o putere mai mare. Au preferat acest lucru în detrimentul României şi al românilor. Cred că a venit timpul să privim, de această dată, cu echilibru şi responsabilitate această funcţie şi această demnitate în statul român. Am un crez politic, acela de a uni, mai ales că nu îmi este foarte greu să fac comparaţie cu ce s-a întâmplat în ultimii 20 de ani. Eu cred că perioada în care trebuie preşedintele să se ocupe să distrugă un partid politic sau preşedintele trebuie să arate ură faţă de adversarii politici şi să îi considere pe adversarii politici duşmani politici, cred că acea perioadă trebuie să ia sfârşit. Sunt ferm convins că vom avea un preşedinte echilibrat şi normal, care va şti în primul şi în primul rând ce nu trebuie făcut””, a afirmat Marcel Ciolacu, candidat la președinția României.

sursa video: Facebook – PSD

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica