marți, octombrie 1, 2024

Ultima ora

Sport

Elena Lasconi și-a depus candidatura pentru alegerile prezidențiale

Președinta USR, Elena Lasconi, a mers, marți, la Biroul Electoral Central pentru a-și depune candidatura pentru alegerile prezidențiale. Ea a susținut, în declarațiile făcute în fața BEC, că are un proiect de țară care pune poporul în fața statului și a precizat că, după alegeri, și-ar dori o guvernare de dreapta PNL-USR-UDMR.

„În două luni putem să ieșim din această fraudă morală a guvernării socialiste din ultimii 30 de ani”, a susținut Lasconi, potrivit g4media.ro

Ea a afirmat că alianța dintre PSD și PNL a distrus însăși ideea de competiție democratică.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Am ajuns aici pentru că un om a vrut cu tot dinadinsul să-i aducă la putere pe urmașii comuniștilor, pe cei care au organizat mineriadele și ne-au umilit în august 2018. Acest om se numește Klaus Iohannis. Noi, la USR, nu suntem perfecți, de asta vă asigur, dar pot să vă asigur că ascultăm întotdeauna vocea oamenilor. Sunt aici pentru a vă vorbi de un proiect de țară care pentru prima dată pune poporul înaintea statului”, a mai declarat Elena Lasconi.

„Dacă românia va fi condusă de oameni onești, cu siguranță vom avea mai multe beneficii din apartenența noastră la UE și NATO. (…) E pentru prima dată în 35 de ani când puteți vota un om care nu face parte din sistemul corupt. Vreau să construim o Românie în care ne simțim bine și din care nu vrem să plecăm, o Românie pentru toți și nu doar pentru unii”, a adăugat lidera USR.

Despre absența de la depunerea candidaturii a unor lideri USR precum Cătălin Drulă, Dan Barna, Ionuț Moșteanu, președinta USR a precizat că Ionuț Moșteanu e plecat în străinătate, avea biletele cumpărate de mult, Dan Barna este europarlamentar, iar cu Cătălin Drulă a vorbit ieri. „Nu trebuie să fie toată lumea prezentă aici”, a spus Lasconi.

Despre viitoarea guvernare, în cazul în care ar ajunge președinte, Elena Lasconi a spus: „Mi-aș dori un guvern PNL-USR-UDMR”.

Politica