marți, octombrie 1, 2024

Ultima ora

Sport

Andrei Prepeliță refuză FCU Craiova, dar Marius Croitoru tot pleacă

Adrian Mititelu s-a săturat să mai aștepte ca Marius Croitoru să obțină rezultate extraordinare. Patronul alb-albaștrilor a fost foarte supărat după eșecul usturător cu Afumați, 0-3, și a început negocierile cu un nou antrenor, chiar dacă pe actualul nici măcar nu l-a demis oficial.

Alesul lui Adrian Mititelu a fost Andrei Prepeliță, fostul fotbalist și căpitan de la FCU Craiova. Tehnicianul spunea, inițial, că nu ar avea cum să refuze o ofertă din Bănie, ținând cont de trecutul lui.

Nu e scurtă vacanţa, e chiar lungă. Nu ştiu ce să zic, am văzut ştirea care a apărut, dar nu e. Deocamdată n-am discutat cu Adrian Mititelu. Eu nu fac lucruri de genul ăsta cât timp situaţia lui Marius Croitoru nu e clară.  Am o relaţie foarte bună cu nea Adi, dar n-am mai vorbit cu el de foarte mult timp. Eu am jucat acolo, e greu să refuz Craiova, dar deocamdată nu pot spune prea multe pentru că nu e nimic concret.  Probabil vom vorbi şi vom vedea dacă vom cădea de acord la anumite aspecte şi nu mă refer neapărat la partea financiară, ci la altele. Eu m-am simţit apreciat la Craiova şi suporterii m-au iubit. Mi-au scandat numele şi la ultimul meci când eram antrenor la FC Argeş şi am mers la ei. Am avut mereu o relaţie bună cu ei„, a declarat Prepeliţă, conform Fanatik.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După doar câteva ore, Andrei Prepeliță a discutat clar cu Adrian Mititelu și lucrurile s-au lămurit. Antrenorul nu poate să accepte condițiile impuse de patronul alb-albaștrilor și a refuzat oferta de la FCU Craiova. Tehnicianul a anunțat chiar și plecarea lui Marius Croitoru, înainte ca oltenii să facă un anunț oficial în acest sens.

Îi mulțumesc domnului Mititelu pentru interes! Din punctul meu de vedere, a picat definitiv. Nu ne-am înțeles la anumite clauze din contract. Eu am negociat cu Craiova știind că Marius Croitoru pleacă, altfel nu discutam. Asta e, nu ne-am înțeles, îi urez domnului Mititelu mult succes”, a declarat Prepeliță pentru GSP.ro.

Politica