marți, octombrie 1, 2024

Ultima ora

Sport

Mitriță, dezamăgit de suporteri: „Nu ai cum să procedezi așa cu Nicușor Bancu”

Alex Mitriță s-a declarat dezamăgit de atitudinea suporterilor prezenți la meciul dintre CSU Craiova și Unirea Slobozia. Unii dintre spectatorii de pe „Ion Oblemenco” l-au huiduit pe Nicușor Bancu. Fundașul stânga a traversat momente dificile, în ultima lună, dar a continuat să joace și să fie unul dintre cei mai buni de pe teren, indiferent de problemele pe care le-a avut, în familie sau în vestiarul echipei.

Tocmai aceste lucruri l-au făcut pe Alex Mitriță să reacționeze și să le ceară fanilor să se calmeze, pentru că CSU Craiova este pe podium, iar campionatul este lung. Nicușor Bancu este căpitanul echipei, și-a rupt picioarele pentru formația din Bănie și nu a făcut niciodată probleme.

Aveam nevoie de această victorie. A fost o gură de aer. Ne așteaptă un meci greu la Galați acum. Lumea trebuie să înțeleagă că suntem pe locul doi, campionatul este foarte lung. Nu poți să ai atâta răutate ca suporter, dacă iubești această echipă. Trebuie să fim o familie dacă vrem să câștigăm campionatul, începând de la suporteri până la ultimul om din club.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu ai cum să procedezi așa cu Nicușor Bancu, dar acesta este fotbalul. Trebuie să fim alături unul de celălalt. Trebuie să aibă răbdare, campionatul este lung. Trebuie să mergem încrezători și să dăm totul pe teren (n.r. la meciul cu Oțelul)”, a spus Alex Mitriță.

Politica