luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Nicolo Napoli o reclamă pe FCU Craiova la FIFA: „Nu mi-a dat banii”

Nicolo Napoli se poate întoarce la FCU Craiova, dar nu pentru a antrena trupa din Bănie, ci pentru a recăpăta măcar o parte din banii pe care Adrian Mititelu încă nu i-ar fi plătit, pentru activitatea desfășurată de tehnician, pe banca alb-albaștrilor, în ultimul mandat. Italianul spune că urmează să meargă la FIFA și că sunt șanse ca, ulterior, echipa să aibă de suferit, dacă patronul oltenilor nu își plătește datoria.

Domnul Mititelu nu m-a mai sunat. Problema cu Mititelu e că nu mi-a plătit niciun ban pentru ultimul mandat la Craiova. O să merg la FIFA. Am vorbit cu avocatul, iar el va merge la FIFA. L-am sunat pe Mititelu, dar nu mai răspunde. Eu am lucrat pentru el, nu? De ce nu am fost plătit? Nu înțeleg! E urât! Sper să se gândească bine Mititelu, că poate să fie sancționată echipa”, a declarat Nicolo Napoli, conform prosport.ro.

Nu este exclus ca Adrian Mititelu să ajungă la o înțelegere cu Nicolo Napoli, iar antrenorul italian să fie rechemat în Bănie, în locul lui Marius Croitoru, iar în acest fel să își recupereze și o parte din bani. Momentan, actualul tehnician de la FCU Craiova nu se ridică la nivelul așteptărilor și nu reușește să îi ducă pe alb-albaștrii acolo unde își doresc șefii clubului: cât mai aproape de promovare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Chiar Marius Croitoru a spus că, în iarnă, va avea o discuție cu Adrian Mititelu, în urma căreia se va lua o decizie în ceea ce privește banca tehnică a alba-albaștrilor. Rămâne de văzut dacă patronul de la FCU Craiova o să aibă răbdare până în luna decembrie sau va schimba antrenorul chiar în luna octombrie.

Adrian Mititelu a ținut și el să sublinieze faptul că Marius Croitoru are parte de încredere la FCU Craiova și că nu se pune problema ca antrenorul să fie demis, din nou, de formația din Bănie.

Precizare: Informațiile (intoxicările) apărute în media, în legătură cu așa zisa iminentă demitere a antrenorului principal Marius Croitoru sunt doar dezinformări caracteristice unui segment de presă, preocupat de invenții și răutăți. – Nu a existat și nu există astfel de intenție din partea clubului. Mai mult, avem încredere în munca depusă de antrenorul Croitoru și suntem încrezători că ne vom realiza obiectivul propus”, a scris Adrian Mititelu, pe Facebook, în urmă cu trei săptămâni.

Politica