vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Ștefan Bană vrea titlul, dar nu se teme nici de meciurile din Cupă: „Sper să începem să câștigăm”

Ștefan Bană se gândește la meciul cu Slobozia, când oltenii au șansa să își revină. CSU Craiova nu a mai câștigat de 4 etape, iar lucrurile încep să se complice, în clasament, unde elevii lui Costel Gâlcă încep să coboare, în timp ce alte echipe cu pretenții recuperează puncte și se apropie tot mai mult.

Fotbalistul U21 de la CSU Craiova nu se teme de FCSB, în Cupă, dar preferă să vorbească despre acea competiție la momentul potrivit. El își dorește să se impună cât mai repede în primul 11, unde Ștefan Baiaram este titular în flancul stâng al ofensivei alb-albastre. Trupa din Bănie are în lot mai mulți jucători, tineri talentați, de bandă.

Sper să începem să câștigăm pentru că meciurile trecute nu au fost așa cum ne-am dorit. Sper să ne revenim cu Slobozia. Încă nu ne gândim la Cupa României, trebuie să ne facem treaba și să câștigăm. FCSB este o echipă bună, dar trebuie să ne gândim la meciul cu Slobozia mai întâi. O să luăm fiecare meci în parte și o să vedem la final unde ne aflăm. Le mulțumesc suporterilor pentru susținere, o să dau tot ce am mai bun și sper să facem meciuri cât mai bune”, a spus Ștefan Bană.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Jucătorul de picior stâng debutase pe prima scenă a fotbalului românesc, în sezonul trecut, la succesul oltenilor în derby-ul cu FCSB. Atunci, Bană a intrat pe teren în ultimele 10 minute și a creat o mare șansă de gol în minutul 84, irosită în cele din urmă de Vlădoiu.

Politica