vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

CS Vâlcea 1924 a pierdut în ultima secundă la Voluntari

Baschetbaliștii de la CS Vâlcea 1924 au făcut un meci bun la debutul în noul sezon al Ligii Naționale, pe terenul unei echipe experimentate, CS Voluntari.

Oltenii au dominat clar primul sfert al întâlnirii și au intrat la prima pauză cu un avantaj bun: 19-29, după ce Kadre Grey a ieșit în evidență. Până la pauza mare ilfovenii au recuperat o mare parte a handicapului dar la cabine s-a mers tot cu Vâlcea în avantaj: 48-49. Apoi s-a mers cap la cap, cu ambele formații la conducere pe tabela de marcaj și înainte de sfertul decisiv era egalitate perfectă, 68-68. Ultimele 10 minute ale întâlnirii au fost dramatice. Gazdele au dat impresia că se pot distanța pe tabela de marcaj dar Lupii Negri au revenit și cu 14 secunde înainte de final era 90-90. Voluntari a avut ultima posesie și apărarea vâlceană a fost visătoare la ultima repunere iar Sullivan lăsat singur în spațiul de 3 secunde a adus victoria gazdelor, 92-90. Kadre Gray a fost cel mai bun om al vâlcenilor cu 27 de puncte, 5 pase decisive și 3 recuperări.

CS Vâlcea a bifat a doua înfrângere în meciurile oficiale din acest sezon și joacă în runda viitoare pe propriul teren contra unei alte formații puternice a campionatului, FC Argeș Pitești.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica