vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Oase umane găsite pe un drum forestier din Olt

Mai multe fragmente osoase ce par a fi umane au fost găsite pe un drum forestier din Olt. Au fost găsite și articole vestimentare. O ipoteză ar fi că ar fi vorba despre rămășițele unui bătrân dispărut de la domiciliu în vară.

„La data de 21 septembrie 2024, în jurul orei 13:15, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe un drum forestier, în extravilanul comunei Brebeni, în apropierea pârâului Dârjov, au fost descoperite mai multe fragmente osoase. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coteana și o echipă complexă de cercetare din cadrul Serviciului de Investigații Criminale. Din primele verificări, polițiștii au descoperit 9 fragmente osoase, ce par a fi de proveniență umană, mai multe articole vestimentare și un recipient din plastic. Fragmentele osoase și obiectele descoperite au fost ridicate și sigilate, în vederea înaintării către Institutul Național de Medicină Legală, pentru efectuarea unei expertize genetice”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Olt.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conform unor surse apropiate anchetei, scrie adevărul.ro, fragmentele osoase ar putea aparține unui bărbat de 78 ani, dispărut în 6 iulie 2024 de la domiciliu. Resturile de îmbrăcăminte ar fi cele care îi fac pe anchetatori să creadă că ar putea fi vorba despre persoana dispărută, fiind apropiate de descrierea hainelor cu care era îmbrăcat vârstnicul în momentul dispariției, mai arată sursa citată. Despre recipientul din plastic găsit, o rudă a persoanei dispărute ar fi menționat că ar putea fi unguentul pe care îl folosea pentru dureri. 

Politica