miercuri, septembrie 18, 2024

Ultima ora

Sport

VIDEO/Reținut pentru că și-a incendiat casa

Un tânăr de 27 de ani a ajuns în arestul Poliției Olt pentru că și-a incendiat casa. Oamenii legii au fost sesizați de către un bărbat din comuna Ghimpețeni că locuința vecinului său a luat foc. La incendiu au intervenit pompierii din cadrul ISU Olt. Potrivit unor surse, tânărul în vârstă de 27 de ani și-ar fi incendiat mai multe obiecte din casă, ulterior, luând foc întreaga locuință. Acesta ar fi cunoscut cu probleme psihice. În incendiu nu au fost victime.

„În fapt, la data de 16 septembrie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, din comuna Ghimpețeni, cu privire la faptul că la locuința vecinului său a izbucnit un incendiu. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din comuna Ghimpețeni, în timp ce se afla la domiciliul său, ar fi incendiat mai multe bunuri din locuință, iar focul s-a extins asupra întregului imobil.

Incendiul a fost lichidat de către pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, nefiind înregistrate victime omenești. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea măsurilor legale”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tânărul în vârstă de 27 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru distrugere prin incendiere.

Politica