miercuri, septembrie 18, 2024

Ultima ora

Sport

Miley Cyrus a fost dată în judecată pentru piesa sa celebră „Flowers”

Plângerea împotriva artistei a fost depusă luni în Los Angeles și urmează să fie examinată

Miley Cyrus a fost dată în judecată în legătură cu piesa sa celebră „Flowers”, care a avut un succes uriaș în anul 2023. Melodia a devenit una dintre cele mai ascultate din lume și transmite un mesaj foarte personal pentru artistă. Există posibilitatea ca piesa să fie interzisă, conform spynews.ro.

Piesa „Flowers” a lui Miley Cyrus a strâns peste 800 de milioane de vizualizări și a creat o adevărată comunitate de fani care au rezonat cu mesajul transmis de artistă. Deși a devenit una dintre cele mai ascultate melodii, există acum riscul ca ea să fie retrasă.

Miley Cyrus a fost dată în judecată de Tempo Music Investments, care susține că piesa ei „Flowers” ar fi copiat melodia lui Bruno Mars, „When I Was Your Man”. Plângerea împotriva artistei a fost depusă luni în Los Angeles și urmează să fie examinată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cererea din contestația depusă este clară și solicită măsuri decisive: interzicerea interpretării piesei de către Miley Cyrus, oprirea distribuției melodiei și acordarea de despăgubiri. În această acțiune legală, nu doar Miley Cyrus este implicată, ci și autorii melodiei.

Totul a pornit după ce s-ar fi identificat refrenuri similare în cele două piese, cea a lui Bruno Mars fiind lansată în anul 2012. Artistul nu este implicat în acest proces, ci doar compania care deține catalogul autorului piesei.

Compania care o dă în judecată pe Miley Cyrus a motivat faptul că există suficient de multe asemănări între cele două melodii, astfel încât s-a concluzionat ca melodia ”Flowers” nu ar putea exista fără melodia ”When I was your man”, a lui Bruno Mars.

„Este incontestabil, având în vedere combinaţia şi numărul de asemănări dintre cele două înregistrări, că Flowers nu ar exista fără When I Was Your Man. Flowers reproduce multe dintre elementele melodice, armonice şi textuale”, motivează plângerea.

Politica