miercuri, septembrie 18, 2024

Ultima ora

Sport

Mehedințenii pot depune solicitările pentru locurile de parcare

Mehedințenii pot începe să-și depună solicitările pentru locurile de parcare. Orice cetățean cu reședința în limita a 50 de metri față de parcare fără datorii (care nu deține un garaj, loc de parcare, acces auto în curte) are dreptul de a depune dosar pentru a participa la procedura de atribuire/licitație, se arată în comunicatul Primăriei Municipiului Drobeta Turnu Severin.

Pe cerere se va opta pentru un singur loc de parcare.

”Pentru cei care mai dețin un loc de parcare în altă parcare din Drobeta Turnu Severin, dosarul depus va fi considerat pentru a doua mașină”, spun reprezentanții primăriei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit sursei, persoanele interesate pot depune cerere tip (cu actele solicitate anexate cererii) pentru participarea la procedura de atribuire/licitație a locurilor de parcare curentă pe domeniul public în PARCAREA DE REȘEDINȚĂ NR. 166 (70 LOCURI) orientativ pentru: Străzile Călărași – Brâncoveanu – Topolniței – Calomfirescu la blocurile TS1, TS2, TS3, A4, A5, A6, B3, B4, B6, B7. Cererile se pot descărca de pe pagina de internet a primăriei, http://primariadrobeta.ro, secțiunea Tipizate, Direcția Patrimoniu sau în format fizic de la sediul Direcției Patrimoniu sau la Serviciul Comunicare din cadrul Primăriei.

Depunerea cererilor se va face în perioada 23.09 – 04.10.2024. Cererile depuse ulterior datei de 04.10.2024 nu vor fi analizate de către Comisia de atribuire/licitație, numită prin Dispoziția Primarului Municipiului Drobeta Turnu Severin și vor rămâne ca dosare în așteptare.

”Locurile de parcare care au fost solicitate de către o singură persoană ce îndeplinește condițiile stipulate prin Regulament, vor fi atribuite direct, însă este solicitată prezența acestor persoane la ședința de atribuire/licitație. Persoanele cărora li se atribuie locul solicitat vor fi anunțate în ședință, având obligația de a ridica permisul de parcare de la sediul Direcției Patrimoniu în max. 10 zile lucrătoare, în perioada 23.10 – 06.11.2024. Persoanele care nu se prezintă pentru ridicarea permisului de parcare în termenul menționat, pierd locul atribuit/licitat, acesta urmând a fi redistribuit direct altor solicitanți, în ordinea înregistrării cererilor depuse în așteptare.

Prezența solicitanților care s-au înscris pentru același loc de parcare este, de asemenea, obligatorie în vederea atribuirii locului respectiv prin licitație publică deschisă la data, ora și locația comunicate mai sus”, se mai arată în comunicatul primăriei.

Politica