marți, septembrie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Dani de la Insula Iubirii are o nouă iubită! Mădălina este istorie

Dani a adus acuzații grave împotriva Mădălinei, susținând că aceasta ar fi continuat să mențină legătura cu alți bărbați

Mădălina a devenit istorie pentru Dani de la Insula Iubirii! Fostul concurent a fost surprins în ipostaze incendiaroase alături de o brunetă atrăgătoare. Descoperiți cine este tânăra pe care a îmbrățișat-o fără ezitare!

Dani și Mădălina s-au despărțit în mod scandalos, cu acuzații grave din partea ambelor părți. Însă, se pare că fostul concurent de la Insula Iubirii a trecut rapid peste despărțire, fiind acum surprins alături de o altă femeie! Mădălina de la Insula Iubirii a devenit istorie pentru Dani! Fostul concurent a declarat, recent, că este atras de brunete, astfel că nu a stat mult pe gânduri și a trecut direct la fapte! Puțin a mai durat până când s-a afișat alături de o altă femeie, conform spynews.ro.

Ei bine, ultima apariție a lui Dani de la Insula Iubirii a fost o surpriză pentru toată lumea! Domnișoara brunetă care a apărut alături de fostul concurent este nimeni alta de când Maria Tebieș, ispita de la Insula Iubirii. Cei doi nu au interacționat foarte mult în emisiune, căci Dani s-a îndrăgostit la scurt timp de Mădălina, dar se pare că au reluat acum interacțiunile. Dani și Maria s-au afișat în ipostaze incendiare, el tinând-o în brațe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dani a adus acuzații grave împotriva Mădălinei, susținând că aceasta ar fi continuat să mențină legătura cu alți bărbați în timp ce era într-o relație cu el. Fostul concurent de la Insula Iubirii a afirmat că dispune de dovezi pentru aceste acuzații și a explicat că acestea sunt motivul pentru care a înșelat-o pe Mădălina în primele două săptămâni ale relației lor.

„Este un băiat cu care Mădălina a avut treabă înainte de Insula, iar după ce am venit acasă, a continuat să aibă treabă când eu mai plecam de acasă. De ce am înșelat-o după două săptămâni? Din motivul ăsta! Pe lângă asta, mai mulți băieți mi-au spus că au treabă cu ea în timp ce noi, practic, formăm un cuplu, arătându-mi conversații și dovezi”, a declarat Dani de la Insula Iubirii.

Politica