marți, septembrie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Sorin Cârțu îl apără pe Mitriță, dar și pe fanii Craiovei: „Poate erau suporteri de la echipa adversă”

Tensiunile încep să atingă cote alarmante la CSU Craiova. Alex Mitriță a simțit acest lucru pe pielea lui, după eșecul cu Poli Iași. El a primit mesaje dure și le-a răspuns pe internet. Sorin Cârțu consideră că vedeta alb-albaștrilor ar trebuie să își vadă de fotbal și să nu se mai lase afectat de aceste lucruri. Fostul președinte al clubului din Bănie spune că nu este normal ca familia unui jucător să fie jignită, indiferent de evoluțiile acestuia. Totuși, gloria Craiovei Maxima spune că ar fi posibili ca suporterii care l-au deranjat pe Mitriță să fie fani ai altei formații din România.

„E mare greșeală! Dacă ești preocupat de ce se scrie pe internet. Asta e cea mai mare prostie a lor, a jucătorilor. Poate nici nu ar trebui să aibă așa ceva. Eu, de exemplu, Sorin Cârțu, nu am Facebook. Nu vreau să știu. N-am vrut să știu niciodată ce părere are X sau Y despre ce trebuie să fac eu și cum să mă comport eu. Că nu știu cu cine vorbesc. De unde știu eu cine e cel care își exprimă punctul de vedere. Ce calitate de om are, ce poziție are în societate. Și eu îmi fac sânge rău?

Când ăla cine știe ce jaf de om e. Dacă îți înjură copiii sau nevasta? Tu îți dai seama ce calitate de om are ăla? Eu îmi fac probleme? Și nu ar trebui să își facă nici Alex pe treaba asta. Nu știi dacă e suporterul Universității. Poate erau suporteri de la echipa adversă. Care abia așteaptă, se bucură. De ce să intri tu într-un stres de genul ăsta? Ăla asta și aștepta ca el să se supere, să se manifeste, să vorbească. Ăștia nici nu trebuie băgați în seamă. O rușine dacă i s-a întâmplat așa ceva”, a declarat Sorin Cârțu, la FANATIK.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sorin Cârțu a fost și el ținta contestatarilor, când era președinte la clubul din Bănie. Gloria Craiovei Maxima era criticat pentru felul în care gestionează situația, pe lângă echipa lui Mihai Rotaru. El a fost acuzat și că ar fi încercat să se bage peste Mirel Rădoi, atunci când fostul selecționer îi pregătea pe alb-albaștri.

Politica