marți, septembrie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Alex Mitriță, dezamăgit de unii suporteri ai Craiovei: „Acest lucru nu poate fi acceptat”

Alex Mitriță a avut probleme cu unii suporteri, după meciul cu Poli Iași, în care a ratat un penalty. Fotbalistul de la CSU Craiova ar fi fost asaltat cu mesaje negative, iar unele dintre ele s-au îndreptat chiar și către familia acestuia. Vedeta alb-albaștrilor a reacționat pe rețelele de socializare și le-a cerut contestatarilor să înceteze și să îi transmită direct lui dacă nu le convine ceva și să îi lase familia în pace.

„Am decis să scriu acest mesaj pentru a exprima o preocupare foarte importantă. În urma meciului de aseară, au fost aduse insulte la adresa copiilor mei și a familiei mele, iar acest lucru nu poate fi acceptat. Dacă aveți nemulțumiri, vă rog să le direcționați către mine, nu către cei dragi mie, care nu nicio legătură cu aceste situații.

Înțelegem cu toții că trecem printr-o situație dificilă, dar sunt convins că vom reveni mai puternici. Vă rog să dați dovadă de respect. Fiți mai buni!”, a scris Alexandru Mitriță pe pagina sa de Instagram.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Alex Mitriță putea să plece de la Craiova, în vară. El a avut o ofertă mare din Arabia Saudită, dar a refuzat și și-a prelungit contractul cu CSU pe încă 4 ani. Mijlocașul a vrut să rămână acasă și să aibă o șansă în plus să prindă echipa națională. Decizia a părut una bună, ținând cont de faptul că Mircea Lucescu l-a convocat, iar Mitriță a reușit să și înscrie un gol pentru România.

Politica