marți, septembrie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Elena Lasconi, doar locul 5 în Vâlcea

Într-un sondaj efectuat în Vâlcea  de un institut de cercetări sociologice la comanda PNL, în preferinţele alegătorilor pentru opţiunea de vot la alegerile prezidenţiale, Elena Lasconi, candidat USR, ocupă abia poziţia 5.

Deşi doamna Lasconi stă destul de bine în sondaje în oraşele mari ( Bucureşti, Timişoara, Braşov, Cluj), în Râmnicu Vâlcea de exemplu,  are sub 5 %. O devansează ca opţiune de vot în judeţ: Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, Gheorghe Simion şi Mircea Geoană.

Situaţia critică a USR în Vâlcea se datorează incapacităţi conducerii cetrale a partidului de a înţelege că Andrei Gheorghiu, viceprimarul (î Râmnicului , cel ce conduce organizaţia judeţeană şi s-a autoproclamat locul 1 pe lista USR pentru Camera Deputaţilor nu are imagine, carismă, nu a făcut nimic concret patru ani şi nu poate obţine voturi.  Mai  mult, Ion Marian Lazăr, unicul parlamentar ce-l avea USR în Vâlcea, a demisionat recent din partid şi a trecut la partidul DREPT care-l susţine pe Mircea Geoană.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este chiar posibil ca celălalt viceprimar al municipiului Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu, care a demisionat din PNL şi candidează independent pentru un loc de deputat să obţină un scor mai bun decât USR.

Politica