luni, septembrie 16, 2024

Ultima ora

Sport

Lupii Negri au pierdut calificarea în Cupa României

CS Vâlcea 1924 a avut șansa să joace pe propriul teren meciul eliminatoriu din turul secund al Cupei României la handbal feminin, în fața craiovenilor de la CSMU Craiova. Elevii lui Arturo Alvarez au pornit ca favoriți dar oaspeții au pornit ca din pușcă și au avut avantaj pe tabela de marcaj.

Chiar dacă vâlcenii au echilibrat, Craiova a intrat la prima pauză în avantaj, 26-19. Sfertul al doilea a fost mai slab pentru vâlceni și Universitatea a mai pus puncte importante în față, 45-33. După pauza mare, Lupii Negri au intrat deciși să întoarcă soarta calificării și au mai redus din handicap înainte de sfertul decisiv: 58-48. Ultimele zece minute au fost dominate de Vâlcea, care a redus treptat din avantaj și a avut șansa să câștige sau măcar să ducă partida în prelungiri. Craiova a părut, însă, echipa mare omogenă și tabela de marcaj a înghețat la scorul de 74-79.

Pentru ambele formații urmează debutul în noua ediție de campionat a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Vâlcenii vor evolua vineri, în deplasare, cu CS Voluntari în timp ce craiovenii primesc vizita formației Rapid București.   

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica