duminică, septembrie 15, 2024

Ultima ora

Sport

Tânăr oltean, prins la club cu două cuțite

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Târgu Jiu, a fost prins, într-un club, având două cuțite la el. Agentul de pază al unui local din orașul Țicleni l-a percheziționat pe băiat, apoi a chemat Poliția.

În seara de 14 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Țicleni au fost sesizați de un agent de pază, cu privire la faptul că în timp ce își desfășura activitatea profesională, de control acces, în cadrul unui club de noapte din orașul Țicleni, ar fi depistat o persoană de sex bărbătesc având asupra sa obiecte periculoase, a căror deținere este interzisă.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști s-a stabilit faptul că un tânăr de 19 ani, din Târgu Jiu, în timp ce se afla în incinta clubului de noapte, a fost depistat având asupra sa două cuțite tip briceag, primul având lungimea lamei de 7,5 cm, iar cel de-al doilea de 9,5 cm, precum și un obiect special confecționat pentru lovire, de tip box”, informează IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Obiectele au fost ridicate de polițiști, în vederea continuării cercetărilor. În cauză a fost întocmit dosar penal, în vederea efectuării de cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Politica