sâmbătă, septembrie 14, 2024

Ultima ora

Sport

Sediu nou pentru Clubul Seniorilor din Craiova

Serviciul social Clubul Seniorilor, gestionat de Direcția Generală de Asistență Socială Craiova, beneficiază de un nou sediu, în cartierul 1 Mai, Craiova, pe strada Ion Cantacuzino,nr 8B.

Persoanele vârstnice care vizitează acest centru primesc consiliere psihologică individuală și de grup, utilizând tehnici de neuroreabilitare, antrenament cognitiv și beneficiază de ședințe de masaj și kinetoterapie. De asemenea, în cadrul centrului, se desfășoară activități recreative și sportive, cum ar fi exerciții fizice în pas de dans, jocuri sportive și de societate, ateliere de pictură, lucru manual, decupaje, modelaj sau ceramică”, explică Lia Olguța Vasilescu.

Centrul de zi pentru persoane vârstnice este dezvoltat printr-un proiect finanțat din fonduri europene nerambursabile – „Îmbătrânirea activă o șansă pentru o viață demnă”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Prin aceste activități, Primăria Craiova este alături de bătrâni, prin crearea de comunități care să îi includă și să îi implice în activități zilnice recreative”, a mai transmis primarul Craiovei.

Politica