sâmbătă, septembrie 14, 2024

Ultima ora

Sport

Costel Gâlcă își avertizează elevii înainte de Poli Iași – CSU Craiova

CSU Craiova joacă pe terenul celor de la Poli Iași, duminică, de la ora 18:15. Oltenii nu vor avea deloc un meci ușor, pentru că gazdele doar ce și-au schimbat antrenorul, joacă pe teren propriu și fiecare fotbalist va încerca să îl impresioneze pe Emil Săndoi, pentru a avea șansa să rămână în primul 11, în mandatul acestuia.

Costel Gâlcă este conștient de toate aceste aspecte. Totuși, antrenorul alb-albaștrilor și-a avertizat elevii cu privire la mai multe situații. El își dorește ca fotbaliștii pe care îi pregătește să fie mai conștienți în joc, să marcheze mai mult și să meargă la Iași cu multă încredere.

„Va fi un meci foarte greu, având în vedere că vin după o înfrângere severă la Sibiu. Au schimbat antrenorul, deci noi trebuie să fim mai consistenți în joc, să marcăm mult mai mult. În ultimul meci ne-am creat ocazii, însă nu am putut să luăm cele trei puncte. Trebuie să ne gândim la echipa noastră, în ultimul meci am jucat destul de bine. Iașiul va arăta altfel cu Emil Săndoi. Noi trebuie să mergem cu încredere, să facem un meci bun și să luăm cele trei puncte. Au venit doi jucători importanți pentru noi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sper să ne ajute în campionatul acesta, pentru că avem obiective mari. Sperăm să intre cât mai repede în ritmul meciurilor și să fie importanți pentru echipă. Eu nu mai credeam la un moment dat în transferul lui Cicâldău, dar cei care au lucrat la transferul lui au făcut-o foarte bine”, a spus Costel Gâlcă.

Politica