vineri, septembrie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Teo Trandafir, după ce Bianca Drăgușanu s-a supărat că a primit amendă: „Mașina ta costă 250.000 de euro”

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu a fost amendată pentru parcarea mașinii sale de lux într-un loc nepermis

Recent, Bianca Drăgușanu a publicat un videoclip pe rețelele de socializare, în care le povestește fanilor că a fost amendată cu 200 de lei și a criticat sever sancțiunea primită. Teo Trandafir și Ilinca Vandici au reacționat imediat în cadrul emisiunii pe care o prezintă împreună, conform Libertatea.

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu a fost amendată pentru parcarea mașinii sale de lux într-un loc nepermis. Deși amenda a fost de 200 de lei, vedeta a criticat sever sancțiunea primită.

„200 lei parcare! Japcă și tupeu ordinar”, este mesajul Biancăi care a însoțit imaginea. Ilinca Vandici și Teo Trandafir au vorbit în emisiunea lor, „Follow us”, de pe Kanal D, despre reacția acesteia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„S-a supărat Bianca Drăgușanu și eu n-am înțeles de ce s-a supărat. Ea are o mașină evaluată de specialiști la 250 de mii de coco. Când ai o mașină de 250 de mii de coco ce faci cu ea? Bravo! Trebuie s-o parchezi. Ca s-o parchezi, trebuie să găsești un loc în București, ceea ce este contradicție în termeni, adică ori București, ori loc de parcare, trebuie să te hotărăști”, a spus Teo Trandafir, potrivit Unica.

Teo Trandafir a precizat că Bianca Drăgușanu și-ar fi parcat mașina pe un loc nepermis, motiv pentru care a fost amendată. „Fata a parcat mașina, se duce unde are treabă și, când se întoarce, amendă. Cât credeți? 200 de lei. Și așa s-a supărat și așa s-a necăjit. Au venit polițiștii și au verificat locurile de parcare și nu era locul ei”, a explicat Teo.

Cele două prezentatoare nu au înțeles de ce vedeta a fost atât de supărată pentru amenda primită. „Păi, și atunci de ce atâta caz pentru 200 de lei?”, s-a întrebat Ilinca Vandici. „Asta te întreb. Din moment ce mașina ta costă 250.000 de euro”, a subliniat Teo Trandafir.

Politica