vineri, septembrie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Ramona Olaru iubește din nou: „Mi-am dat seama că nu trăim un milion de ani”

Ramona Olaru este, în prezent, una dintre cele mai dorite prezențe feminine din showbiz. Întotdeauna zâmbitoare, asistenta de la „Neatza” este foarte activă în mediul online, ținându-și fanii la curent cu evenimentele din viața ei. Ultimul clip postat de vedetă pe TikTok a stârnit speculații în rândul fanilor, care se întreabă dacă nu cumva Ramona are un nou iubit, conform spynews.ro.

Recent, Ramona Olaru a postat un videoclip în care interpretează rolul unei persoane îndrăgostite și visătoare. Mesajul din descrierea videoclipului a stârnit curiozitatea multor fani, care se întreabă dacă vedeta ar putea fi într-o nouă relație și dacă simte din nou fluturi în stomac.

Într-un interviu recent acordat pentru Antena Stars, vedeta a declarat că este o femeie singură, dar a recunoscut că mai iese ocazional în oraș la masă cu diferiți bărbați.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Mi-am dat seama că nu trăim un milion de ani aici, mai avem câteva zeci și ar cam trebui să profităm de ei la maximum. Am ales să fiu fericită în loc să mă gândesc la lucruri negative. Aleg să iau ce e bun din fiecare zi și din fiecare moment și din fiecare eveniment care apare în fiecare zi. Ramona Olaru se iubește întâi pe ea și iubește dacă are pe cine. Iubește și dacă nu are pe cine, pentru că sunt un om foarte bun. Momentan sunt singură, mă mai întâlnesc cu câte un bărbat, mai merg și eu la cină, dar sunt singură. Nu sunt într-o relație. (…) Vedem din toamnă dacă o să fiu cuplată sau cu cineva.”, a declarat Ramona Olaru.

Politica