vineri, septembrie 13, 2024

Ultima ora

Sport

VIDEO/Craiovean reținut pentru furt din subsoluri de bloc

Un bărbat în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost reținut de oamenii legii pentru că fura din boxele subsolurilor de bloc din oraș. El este cercetat acum pentru șapte infracțiuni. Bărbatul a început să fure din subsoluri, în luna mai a acestui an, mai multe produse alimentare, haine, scule electrice, biciclete sau electrocasnice. El a fost prins ieri de polițiști într-un subsol de bloc din cartierul Lăpuș-Argeș din Craiova.

„Din cercetările efectuate s-a stabilit că în perioada mai – septembrie 2024, bărbatul ar fi pătruns în scări de bloc, boxe de la subsolul blocurilor sau locuințe din municipiul Craiova, de unde ar fi sustras produse alimentare, haine, scule electrice, biciclete sau electrocasnice, fiind produs un prejudiciu de aproximativ 36.000 de lei.

Întrucât acesta se sutrăgea cercetărilor, în cursul zilei de ieri, 12 septembrie, polițiștii au desfășurat o acțiune investigativ-operativă, bărbatul fiind găsit în subsolul unui bloc. Acesta a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri, iar, în baza probatoriului administrat, a fost reţinut de către poliţişti, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, a explicat Poliția Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul va fi prezentat vineri Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Politica