vineri, septembrie 13, 2024

Ultima ora

Sport

O căţeluşă a fost salvată de pompierii doljeni dintr-o fântână

Pompierii doljeni au intervenit, joi, pentru salvarea unei cățelușe după ce a fost aruncată într-o fântână din satul Întorsura, județul Dolj.

”În cursul zilei de ieri, 12 septembrie, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor Dolj au fost sesizați cu privire la faptul că, persoane necunoscute au aruncat un exemplar canin într-o fântână din satul Întorsura”, potrivit IPJ Dolj.

Deplasați la fața locului, polițiștii au găsit pe strada Valea Fântânilor, din localitate, pe un teren viran, o fântână dezafectată, în interiorul căreia a fost observat un exemplar canin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”A fost solicitat sprijinul pompierilor din cadrul ISU Dolj care au procedat la extragerea exemplarului canin din fântână, o femelă de aproximativ 10 luni, având o stare de sănătate bună.

Pentru eliminarea oricărei situaţii de pericol, poliţiştii au emis un ordin de plasare în adăpost, animalul fiind încredințat unei asociații care oferă servicii de adăpostire a animalelor aflate în pericol”, se mai arată în comunicat.

A fost întocmit doar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de schingiuirea animalelor, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt, identificarea autorilor și luarea măsurilor legale.

Politica