joi, septembrie 12, 2024

Ultima ora

Sport

Craiova. Un copil a furat trei mașini ca să se plimbe

Un copil de 14 ani, din Craiova, a furat trei mașini și a plecat cu ele la plimbare. S-a întâmplat în această vară. Băiatul a fost arestat.

Potrivit Poliției, faptele s-au petrecut în nopți diferite. Copilul a spart mașinile găsite neasigurate pe străzi ale orașului.

„În cursul zilei de ieri (n.r.miercuri), poliţiştii au desfăşurat mai multe activităţi specifice pentru prevenirea furturilor de/din autovehicule, efectuând și o percheziție domiciliară, ocazie cu care a fost identificat şi prins un minor de 14 ani, din Craiova, bănuit de comiterea faptelor. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că minorul, în perioada 06.05-03.09.2024, ar fi sustras trei autoturisme, pe care le-ar fi condus pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere. Acesta a fost condus la sediul poliţiei pentruaudieri, iar în baza probatoriului administrat, a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. Tot ieri, cel în cauză au fost prezentat instanţei de judecată care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile”, conform reprezentanților Poliției Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Băiatul este acuzat de săvârşirea a trei infracțiuni de furt calificat în scop de folosință, două infracţiuni de furt calificat, o infracțiune de tentativă la furt calificat și trei infracțiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Politica