duminică, septembrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

„În slujba țării”. Nicolae Ciucă a pregătit site-ul pentru lansarea cărții sale

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, pregătește lansarea volumului său, „Un ostaș în slujba țării”. În acest sens, a dezvăluit coperta cărții printr-un clip despre cariera sa militară, clip care include imagini de pe fronturile din Afganistan și Irak, cu Nicolae Ciucă și Batalionul 26 Infanterie „Neagoe Basarab”, pe care l-a condus.

În plus, a lansat site-ul Nicolae Ciucă – În slujba țării, dedicat lansării cărții sale.

„Îmi iubesc țara și nu uit nicio clipă că jurământul pe care l-am depus, ca ostaș în slujba României, e să îmi apăr patria. Și asta nu se face doar cu arma în mână. Se face cu inima curată și cu gândul că după noi rămân doar lucrurile bune pe care le-am făcut. Oriunde ne-am afla și oricât de tulburi ar fi vremurile pe care le trăim,” a scris, pe site-ul menționat, gen (r) Nicolae Ciucă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tot acolo, președintele PNL afirmă că paginile cărții sunt despre el, sunt gândurile sale „ despre ce a însemnat tranziția de la om de armată la om politic. Sunt despre viața mea, cea din spatele pupitrului, microfonului sau televizorului, despre experiențele mele personale și profesionale, dar și despre viziunea mea pentru România viitorilor ani”.

Explică și de ce o carte despre Nicolae Ciucă: „Pentru că s-a vorbit mult despre faptul că “nu sunt din filmul acesta”, al politicii românești. Și e adevărat. Nu sunt un om politic tipic. Și veți vedea în această colecție de gânduri și povești de viață care e crezul meu. Sunt un om muncitor, cu credință și frică de Dumnezeu”.

Politica