sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

După o ceartă cu soția s-a aruncat cu mașina într-o prăpastie pe Transalpina

Un bărbat din județul Alba a ales să își pună capăt zilelor într-un mod șocant. Bărbatul în vârstă de 48 de ani s-a aruncat, noaptea trecută, cu mașina într-o prăpastie de pe Transalpina, zona Pasul Urdele- Cărbunele, Vâlcea. Se pare că acesta se certase cu soția, iar acest lucru l-a împins la suicid. Potrivit unor surse, el a filmat un videoclip de adio înainte să comită gestul extrem pe care l-a trimis rudelor și soției sale. Bărbatul a fost dat dispărut de către familie. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost găsit, astăzi, într-o prăpastie adâncă de către salvamontiștii din Gorj. Poliția din Vâlcea face acum cercetări.

„La data de 30 august 2024, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județan Vâlcea a fost sesizat de către dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județan Alba cu privire la faptul că un bărbat de 48 de ani, din localitatea Vințu de Jos, județul Alba, are intenția de a se sinucide, în zona Transalpina.

De îndată, polițiștii, jandarmii și lucrătorii Salvamont au efectuat verificări în zona indicată, iar in cursul zilei de azi, 31 august 2024, trupul neînsuflețit, precum si autoturismul acestuia au fost identificate într-o prăpastie din localitatea Malaia. În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,, uciderea din culpă”, a transmis Poliția Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sursa foto: FB/Salvamont România

Politica