vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Costel Gâlcă îi știe de frică lui Șumudică: „M-am mai întâlnit cu el”

CSU Craiova joacă sâmbătă seara, la ora 21:30, împotriva celor de la Rapid București. Partida va avea loc pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar șefii clubului din Bănie se așteaptă ca suporterii să vină într-un număr cât mai mare, pentru a-i susține pe alb-albaștri. Totodată, bucureștenii pregătesc și ei o deplasare de aproximativ 1000 de oameni.

Costel Gâlcă știe că nu va fi ușor să învingă o echipă antrenată de Marius Șumudică, un antrenor care știe să-și motiveze elevii, dar și să îi așeze foarte bine în defensivă. Tehnicianul de la CSU Craiova și-a amintit de faptul că s-a mai confruntat cu Șumi și în trecut, iar lucrurile nu au mers tocmai conform planului.

Având în vedere că au schimbat antrenorul şi acum au un antrenor cu mare experienţă în campionatul românesc, va fi un meci mai greu cu Rapid. M-am mai întâlnit o dată cu Şumudică. Am făcut egal şi a câştigat el la penalty-uri, din ce îmi aduc aminte. Avem în vedere şi ultimul meci al nostru. N-am făcut un joc bun, consistent, n-am avut nici echilibrul acela defensiv şi nici în faţa porţii n-am fost inspiraţi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Trebuie să demonstrăm că a fost doar o zi mai slabă şi sper să câştigăm. Vine o echipă de tradiţie şi e important să luăm cele 3 puncte, să facem un joc bun şi să câştigăm. Campionatul este la început, e prea devreme să spunem cine se bate la campionat sau cine intră în play-off, echipele mici au ambiţii mari”, a spus Costel Gâlcă.

Politica