luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Adrian Mititelu, impresionat de dinamoviști: „Așa ceva n-o să se mai întâmple în veci”

Dinamo este pe val în SuperLiga României, după victoria cu CSU Craiova. Formația din „Ștefan cel Mare” s-a apropiat de primul loc, iar jocul „câinilor” nu arată deloc rău. Bucureștenii au reușit să formeze o echipă puternică, după ce, în sezonul trecut, s-au zbătut pentru a rămâne pe prima scenă a fotbalului românesc.

Adrian Mititelu s-a declarat impresionat de tot ce s-a întâmplat la Dinamo, în ultimii ani. Patronul de la FCU Craiova crede că trupa din Capitală va fi în top, pe viitor, când noul stadion din „Ștefan cel Mare” va fi gata. Omul de faceri din Bănie i-a lăudat și pe fanii dinamoviști, care nu au părăsit echipa la greu.

FC Dinamo are cei mai inteligenți și cei mai occidentali suporteri din România. Au demonstrat asta în mod clar și fără echivoc. Este singurul mare club din România scăpat de spectrul falimentului exclusiv datorită implicării în masă a suporterilor. Atunci când majoritatea analiștilor din fotbal, dar și a fostelor glorii îi cântau prohodul, fanaticii suporteri dinamoviști au spus răspicat «NU CEDĂM!»

Policlinica Buna Vestire Craiova

Așa ceva n-o să se mai întâmple în veci cu o altă echipă din România. Dinamo are un segment de fani cu venituri mult peste medie, dar și cu o mentalitate vestică, mai de zona centrală a Capitalei. Odată cu noul stadion, acest gen de suporteri pot influența decisiv forța financiară a clubului pe viitor și, implicit, valoarea sportivă a echipei, care cu siguranță va domina fotbalul românesc” a spus Adrian Mititelu.

Politica