luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

CS Vâlcea a jucat amicale cu PAOK și Aris Salonic

Într-o sală plină de istorie, Lupii Negri au deschis seria de meciuri de pregătire cu participanta de anul acesta în Champions League, PAOK Salonic.

Ambele echipe au rulat întreg lotul pe care l-au avut la dispoziție, căutând mai degrabă progresul colectiv decât rezultatul de moment. Scorul de 112 la 96 pentru gazde arată momentul în care se află, din perspectiva pregătirii, ambele echipe. Davis, Barnes, Uță și Sabin s-au remarcat și pentru că au avut câteva zile de pregătire în plus față de unii colegi. Stephanos Ciriperu, vâlceanul nostru crescut în Grecia, a reușit să puncteze în locul în care și-a făcut junioratul. Blidaru confirmă energia caracteristică, iar Hurdubelea face primii pași. A urmat un nou amical important pentru vâlceni, împotriva lui Aris Salonic! CS Vâlcea 1924 a reușit un meci bun, reglând rapid problemele de coordonare defensivă din meciul precedent.

Deși formația din Salonic joacă în Eurocup, vâlcenii au avut de multe ori avantaj pe tabela de marcaj, rezistând presiunii pe care au exercitat-o gazdele. S-a terminat 70 la 63, scorul final, reflectă perfect echilibrul de pe toată durata partidei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica