sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

A vrut să-și apere bunica, dar și-a omorât unchiul

Un tânăr de 28 de ani din Severin a fost reținut după ce și-a ucis unchiul, în urma unui conflict. Victima, un bărbat de 41 de ani, a venit acasă, după ce a consumat băuturi alcoolice, și și-a lovit mama.

Evenimentul s-a petrecut sâmbătă seara, într-o gospodărie situată pe Calea Târgu –Jiului din Drobeta Turnu Severin.

Tânărul a sărit în apărarea bunicii, aplicând-i unchiului său un pumn în zona ochiului. Din nefericire, lovitura a fost fatală pentru bărbat. Acesta și-a pierdut viața, în ciuda manevrelor de resuscitare, efectuate de medici, scrie informatiadeseverin.eu

Policlinica Buna Vestire Craiova

„A venit din oraș (nr. victima) și s-a certat cu mama sa. Nepotul, când a văzut acest lucru, s-a supărat și i-a dat un pumn unchiului său. Bărbatul a căzut apoi. El lua niște pastile. Când bea, nu mai lua pastilele. Nepotul este tânăr. Nu se certau. Locuiau împreună în această casă: mama victimei, victima, o soră a bărbatului decedat și nepotul lui, care, acum, l-a lovit. Bărbatul ucis era extraordinar. Mă ajuta mereu. A fost căsătorit. Are o fată în clasa a XI-a și îi plătea pensie alimentară.”, povestește o rudă de a victimei.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți, efectuându-se cercetări pentru infrațiunea de lovituri cauzatoare de moarte (ce se pedepsește cu închisaore de la 6 la 12 ani).

Tânărul de 28 de ani a fost dus la audieri și, ulterior, reținut pentru 24 de ore.

Politica